M.G. de Weijer V.O.F.

Hollandse Gebakkraam


Bij onze Hollandse gebakkraam kun u terecht voor een verschillende keus aan ambachtelijke lekkernijen. Wij gebruiken daarvoor een familierecept dat al sinds 1923 word doorgegeven aan de volgende generatie en is in al die jaren in de basis niet veranderd.


Buiten onze bekende:

Oliebollen
Krentenbollen
Appelflappen


Bieden wij ook een ruime keus aan andere producten zoals Berlinerbollen, Rum-Rozijnen bollen diverse slagroom artikelen en nog andere heerlijke lekkernijen. Al onze lekkernijen worden met de beste natuurlijke ingrediënten met de hand gemaakt.
Ondanks dat ons recept in de basis niet veranderd is proberen wij wel zoveel mogelijk mensen te laten genieten van onze producten.
zo bevatten onze oliebollen en krentenbollen geen dierlijke toevoegingen en of melk. Tevens worden er aan onze krentenbollen ook geen suiker toegevoegd. zo passen deze 2 heerlijke producten in tal van verschillende diëten, leefstijlen en/of mensen met een bepaalde allergie denk hierbij bijvoorbeeld aan veganistisch, suikerloos, lactose intolerantie. Sommige van onze producten bevatten wel bepaalde allergenen. twijfelt u eraan of u een bepaald product van ons mag nuttigen dan kunt u altijd bij 1 van onze medewerkers terecht of contact met ons opnemen voor meer advies over onze lekkernijen.